Genåbning - har du en plan klar?


Forårets flotte antal solskinstimer og en udsigt til yderligere åbning af Danmark må være et tegn på bedre tider for vores hårdt trængte erhvervsliv.
Vi har brug for optimisme, og tiden har understreget vigtigheden af at stå sammen.  

Jysk Fynske medier startede Erhverv112 som en førstehjælp til det lokale erhvervsliv for at komme så sikkert som muligt gennem corona-krisen. Vores nye virkelighed gav anledning til langt flere spørgsmål end svar.  Derfor oprettede vi Erhverv112 - en hotline for det lokale erhvervsliv.
 
Vi har sammensat et hold eksperter, og med dem i ryggen svarer vi på spørgsmål fra erhvervslivet - stort som småt. Teamet består af eksperter fra: EY, Sydbank, Ditlev Consulting, Baagland, pwc, Valcon, BDO, Dahl, Guldborg Unlimited, JobDanmark, Nykredit.

Og hvordan går det så?

Det går godt, og spørgelysten er stor! Som erhvervsdrivende har du måske selv stået som Moses ved det Røde Hav. Hvem, hvad, hvordan, hvornår?
 
Vi har fået flere tilkendegivelser på et godt initiativ. Du har sandsynligvis stødt på flere af artiklerne i dit dagblad eller på dit dagblads-site, hvor erhvervslivet har fået svar på spørgsmål om, hvordan- og hvad de skal forholde sig til ifbm. corona-situationen.

Sparringen fra Ditlev Consulting har hjulpet René Ulvedal med at få nye øjne på netop hans udfordringer.
” Jeg har i denne kriseperiode lavet og solgt flere cykler, end jeg har gjort længe, og jeg har haft flere nye ansigter i butikken, end jeg har haft i et helt år”* 
 
Læs artiklen om Renés situation her.

Morten, indehaver af aarhussweetfood.dk, fik hjælp af advokatfuldmægtig Martha Diernæs.
” Jeg er ovenud tilfreds med den hjælp jeg har fået, og det er nu også lykkedes mig at få adgang til at søge kompensation”* 
 
Læs artiklen om Morten her.
 
Coronakrisen har understreget betydningen af at have lokale handels- og servicetilbud. Det er gået op for de fleste, at ønsker vi et handelsliv i vores lokalområde, skal vi bruge det. Og det tyder på, at vi har forstået det. Vi overvejer nemlig i højere grad at handle lokalt. Derfor vil det være vigtigt for kunderne at vide, hvornår din forretning har åbent, og hvorfor de netop skal handle hos dig.

*Citater er givet ved opfølgende interview.

Erhverv112 står stadig klar til at hjælpe dig

Corona skal vi forholde os til længe endnu, og derfor fortsætter vi med gratis rådgivning på dine corona-relaterede udfordringer. Du kan kontakte os via erhverv112@jfmedier.dk
 
Erhverv112 står også klar til at genstarte din lokale virksomhed med specifik rådgivning på netop din branche. Samtidigt tilbyder vi en skræddersyet genstartspakke, som skal sikre, at du får dine kunder tilbage.
 
Vores medierådgivere står klar til at bistå med sparring, ideudveksling og medierådgivning. Vi hjælper dig igennem hele processen hurtigt og enkelt, så du kan bruge tiden på alle de andre opgaver, der følger af denne særlige tid.
 
Genstartspakken, vi hjælper dig...
 

  • Hjælp til din egen indsatsplan, så du kommer sikkert videre efter genåbningen
  • Rådgivning til markedsføring, der passer til din virksomheds behov
  • Vi hjælper med en fleksibel medieplan til særligt gode priser
  • Vi hjælper med markedsføring, der skaber effekt gennem et mix af flere medier
  • Du får rådgivning tilpasset netop din branche
 
Grib til den hjælp der giver dig de bedste forudsætninger for at komme bedst muligt gennem krisen. Ved fælles indsats får vi givet vores lokale erhvervsliv et stød med hjertestarteren.

Få hjælp nu

Din medierådgiver hos Jysk Fynske Medier står klar til at hjælpe og rådgive dig.
Ring eller skriv, hvis du vil vide mere.

Robert Chrom Nielsen
Tele: +45 4098 4552
Mail: rni@jfm.dk